Traden Aktiivit

Trade ei olisi mitään ilman jäsenaktiivejaan!

Liittymällä Traden Aktiiviksi pääset mukaan erilaisiin työryhmiin, esimerkiksi suunnittelemaan tapahtumia ja kehittämään Traden toimintaa. Lisäksi pääset pitämään rasteja tapahtumissa ja rastikierroksilla, päivystämään toimistoille tai myymään lippuja bileisiin. Aktiivit ovat kuluneiden vuosien aikana päässeet muun muassa suunnittelemaan Keltanokkapassia, Pyjamabileitä, collegepaitoja, Ei Teemaa selviytyjät edition rastikierrosta ja montaa muuta huikeaa juttua. Otamme Aktiiveilta myös runsaasti palautetta vastaan toiminnastamme ja esimerkiksi Trade vs. Elba Lasersota on ollut täysin Aktiivin ideoima tapahtuma! Aktiiviksi ryhtyminen ei itsessään velvoita mihinkään, vaan voit itse päättää mihin mahdollisuuksiin haluat tarttua!

Aktiivit ovat Tradelle erittäin tärkeä voimavara ja tästä syystä palkitsemme heidät kahdella illanvietolla vuoden aikana. Aktiivit voivat myös ansaita itselleen pienempiä palkintoja, kuten drinkkilippuja ja ilmaisia sisäänpääsyjä bileisiin. Lisäksi jokaisen vuoden lopuksi Aktiivisimmat Aktiivit palkitaan kunniakirjalla.

 

Trade on yhteydessä Aktiiveihinsa Facebookissa olevan ryhmän kautta. Aktiiveihin kuuluu niin tuutoreita, kuin muitakin innokkaita jäseniämme.

Haluatko mukaan Traden aktiiviksi? Jos tunnet jo jonkun Aktiivin ennestään, voit laittaa hänelle viestiä ja pyytää lisäämään sinut ryhmään. Voit myös laittaa meille viestiä esimerkiksi Facebookin tai sähköpostin kautta. Lisäksi löydät meidät toimistoiltamme päivystysaikoina.