Yhteistyökumppanimme

Tradenomiliitto_TRAL_logo.png

TRAL on kaikkien tradenomien yhteinen työelämän edunvalvonta-, palvelu- ja markkinointiorganisaatio työmarkkinoilla. 

AMK_logo_haalareihin.png
8.AW_logo_main_version_black_RGB.png
hartwall.png

Academic Work on henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Autamme korkeakoulutetut nuoret ammattilaiset oman alan töihin yhdistämällä parhaat osaajat asiakasyrityksiimme.

12.digia_logotext_black_srgb.png

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Lehtimäki_transparent.png

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä, joka kouluttaa käytännön huippuosaajia. 

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme siihen, että kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on paljon enemmän kuin tilitoimisto. Olemme vahva talous- ja henkilöstöhallinnon kumppani, asiakkaidemme arjen tuki, neuvonantaja sekä tarvittaessa myös kriitikko. 

logo_svart.png

Night Club Marilyn on Turun keskustan vanhin yksityinen yökerho & disco. Monet Traden perinteikkäistä tapahtumista, kuten Kaupunkikierroksen jatkot, Pikkarit sekä ALV:it järjestetään legendaarisessa Eerikinkatu 19:ssa.

Båltsit tarjoaa kuplafutiselämyksiä jokaisen tarpeisiin useassa eri kaupungissa. Båltsitin missio on laadukas ja ikimuistoinen elämys ainutlaatuisella tyylillä.

Tule tekemään yhteistyötä bisnesalan tulevien ammattilaisten kanssa jo tänään!

Ota yhteyttä Tradeen sähköpostilla hallitus@tradery.fi tai etusivun yhteydenottolomakkeella niin keskustellaan yhteistyön monista eri mahdollisuuksista.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.