to 21. marrask. | Scandic Julia

Pikkariruokailu

Aloitamme illan juhlallisesti Scandic Juliassa ja loppuillan virkistäydymme Lygasissa. Tänä vuonna sekä ruokailua että bileitä on höystetty masquerade-teemalla. 🎭 Perinteisen cocktail-pukukoodin lisäksi pue siis yllesi naamio, ja hyödynnä värimaailmassa kultaa, hopeaa ja tummaa.
Pikkariruokailu

Time & Location

21. marrask. 2019 klo 17.45
Scandic Julia, Eerikinkatu 4, 20100 Turku, Finland

About the Event

 🎶 A little party never killed nobody 🎶

Traden pikkujouluja sekä 23-vuotista taivalta juhlitaan perinteikkäästi Pikkareiden ja Pikkariruokailun merkeissä torstaina 21.11. 🍾

Aloitamme illan juhlallisesti Scandic Juliassa ja loppuillan virkistäydymme Lygasissa. Tänä vuonna sekä ruokailua että bileitä on höystetty masquerade-teemalla. 🎭 Perinteisen cocktail-pukukoodin lisäksi pue siis yllesi naamio, ja hyödynnä värimaailmassa kultaa, hopeaa ja tummaa. Onhan kyseessä salamyhkäiset pikkumustat pikkujoulut!

Tilaisuus alkaa klo 18:00 Scandic Juliassa, joten olethan paikalla viimeistään 17:45. Tilaisuuden alussa on varattu aikaa mahdollisille puheenvuoroille tai tervehdyksille.

Luvassa on herkullisen ruokailun lisäksi laulua ja tervehdyksiä, sekä tietysti kostuketta janoiselle juhlakansalle. Lyniin ja Vegasiin siirrytään myöhemmin illan kuluessa.

Lipun hintaan kuuluu ruokailu, alkumalja, kaksi kaatoa ruokajuomaa, sisäänpääsy jatkobileisiin sekä haalarimerkki. Alkoholillinen hinta on 45€ ja alkoholiton 40€.

Ilmoittautuminen ruokailuun alkaa ke 30.10. klo 10:00 ja päättyy ke 13.11. klo 12:00. Tapahtuman löydät osoitteesta: https://kide.app/events/0fca75b5-0c1b-45a8-9701-2be4a8c80c80

🍾 Long story short 🍾We are going to Scandic Hotel Julia to enjoy amazing dinner with cocktail dress code. If you want some more information about the dinner, send us pm on Facebook! 

Share This Event