ma 21. lokak. | Bar Edison Åbo

Traden hallituksen rekryilta

Tule maanantaina 21.10. Bar Edisonin alakertaan tutustumaan Traden hallituslaisiin, sekä kuulemaan mitä etuja, haasteita ja mahdollisuuksia hallitustoiminta pitää sisällään!
Rekisteröityminen on suljettu
Traden hallituksen rekryilta

Time & Location

21. lokak. 2019 klo 18.00
Bar Edison Åbo, Kauppiaskatu 6, 20100 Turku, Finland

About the Event

Haluatko tehdä kanssaopiskelijoidesi koulunkäynnistä parempaa? Kiinnostaako verkostoituminen muiden aktiivisten opiskelijoiden kanssa? Ärsyttääkö kun toinen yhdistys tarjoaa jäsenilleen jotain mitä Trade ei? Haluatko päästä toteuttamaan itseäsi esimerkiksi tapahtumien, viestinnän tai vaikkapa edunvalvonnan muodossa?

Jos vastasit edes yhteen näistä joojoo, niin tule maanantaina 21.10. Bar Edisonin alakertaan tutustumaan Traden hallituslaisiin, sekä kuulemaan mitä etuja, haasteita ja mahdollisuuksia hallitustoiminta pitää sisällään. Illan aikana käymme yksitellen läpi jokaisen hallituksen sisällä olevan pestin. Vastaamme myös useasti esitettyihin kysymyksiin, kuten "paljonko aikaa hallitustoiminta vie?" "mitä hakijan tulee osata?" ja "miksei päivystäjä taaskaan ole keittänyt kahvia?". Paikalle saapuminen ei sido mihinkään, mutta se auttaa varmasti itse syyskokouksen hakutilaisuudessa!

Huomaathan että itse hakeminen tapahtuu syyskokouksessa 28.10, joten muista silloin tulla paikalle!

MITÄ? Opastusta Traden hallitukseen hakemiseen MISSÄ? Bar Edisonin alakerta MILLOIN? 21.10. kello 18 alkaen KUIN PALJO MAKSAA? Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille kiinnostuneille! 😘

Rekisteröityminen on suljettu

Share This Event