ke 10. huhtik. | Panimoravintola Koulu

Tradenomiopiskelijoiden Afterwork: Sijoitusilta

Turun seudun tradenomit ja Opiskelijayhdistys Trade ry toivottavat alueen tradenomiopiskelijat ja opiskelijahenkiset tradenomit tervetulleeksi Panimoravintola Kouluun (Eerikinkatu 18, Turku) Tradenomiopiskelijoiden Afterworkiin keskiviikkona 10.4. kello 17:30 alkaen. Afterworkiin osallistujille kuul
Registration is Closed
Tradenomiopiskelijoiden Afterwork: Sijoitusilta

Time & Location

10. huhtik. 2019 klo 17.30
Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18, 20100 Turku, Finland

About the Event

Turun seudun tradenomit ja Opiskelijayhdistys Trade ry toivottavat alueen tradenomiopiskelijat ja opiskelijahenkiset tradenomit tervetulleeksi Panimoravintola Kouluun (Eerikinkatu 18, Turku) Tradenomiopiskelijoiden Afterworkiin keskiviikkona 10.4. kello 17:30 alkaen. Afterworkiin osallistujille kuuluu veloituksetta hanajuoma ja pientä iltapalaa.

Tradenomiopiskelijoiden Afterworkissa pääsemme kuulemaan Danske Bankin Account Managerin Riku Rauhalan pitämänä ajankohtaisen markkinakatsauksen sekä käytännön vinkkejä sijoittamisen aloittamiseen. Tämän jälkeen kuulemme Danske Bankin Finance Managerien Emmi Savolaisen ja Teemu Jolkkosen kertomana mitä etuja Danske Bank tarjoaa Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille sekä valmistuville tradenomeille, minkälaisia työpaikkoja heillä on tarjota tradenomeille ja lisäksi he kertovat myös, kuinka he ovat itse päätyneet Danskelle töihin.

Pääsemme myös tutustumaan kahden pankkialalla työskentelevän tradenomin uratarinoihin Liedon Säästöpankissa Risk Controllerina työskentelevän Henrik Rentolan ja Nordealla Relationship Managerina työskentelevän Kim Björkin kertomana. Illan aikana käydään myös läpi Turun seudun tradenomien sekä Opiskelijayhdistys Traden ajankohtaisia kuulumisia.

Ilmoittautuminen:

Tilaisuus on Tradenomiliiton ja Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti - voit pyytää myös tradenomikaverisi mukaan! Ilmoittaudu tapahtumaan tapahtumakalenterin kautta maanantaihin 8.4. mennessä:

https://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/opiskelijoiden-afterwork-turku/ Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion.

Lisätietoja tapahtumasta: info@turunseuduntradenomit.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 😊

Share This Event