Traden Haalarietiketti

1§ Haalarit ovat opiskelijan tärkein asu
Haalarit ovat opiskelijatapahtumien ensisijainen pukukoodi, ellei toisin ole mainittu.

2§ Haalarimerkeille on omat paikkansa
Member of Trade -merkki ommellaan keskelle vasemman lahkeen reisitaskua. Näin Traden haalarit tunnistaa jo kaukaa muista keltaisista haalareista. Taskuun ei tule ommella muita merkkejä. Ethän myöskään peitä haalarisponsoreita, ennen kuin muu tila on haalareistasi käytetty.

3§ Haalarit sidotaan vyötärölle
Traden haalareita ei pueta ylös asti, vaan ne sidotaan vyötärölle niin, että selkäosan painatus näkyy.

4§ Haalareita ei saa pestä
…ellet sitten käy niiden kanssa uimassa vaikkapa Aurajoessa. Tuulettaminen on kuitenkin sallittua (ja suositeltavaa).

5§ Haalarimerkit ommellaan kiinni käsin
Haalarimerkkejä ei saa liimata missään nimessä, vaan ne tulee ommella haalareihin käsin. Liimaamisesta kiinni jääminen on opiskelijakulttuurissa häpeää ja paheksuntaa aiheuttava ilmiö.

6§ Haalareiden tuunaus on sallittua
Voit esimerkiksi halutessasi vaihtaa kumppanisi kanssa osan lahkeistanne osoittaaksenne sitoutumisen toisiinne. On myös mahdollista käyttää haalareiden koristelussa muitakin asioita ja esineitä kuin haalarimerkkejä, kuten esimerkiksi pehmoleluja, Lynihelmiä ja muita tavaroita. Vain mielikuvitus on rajana, tee siis haalareistasi juuri sinun näköisesi!

Tips and tricks:
•    Lankana kannattaa käyttää vahvaa lankaa, esimerkiksi karhulankaa tai nylonlankaa.
•    Nahkaneulat ovat erittäin teräviä ja vahvoja, ja soveltuvat sen takia erinomaisesti paksujen haalarimerkkien ompeluun.
•    Haalarimerkeistä tulee hieman helpommin ommeltavia, jos takana olevan kankaan ottaa pois. Tämä kuitenkin altistaa merkkiä hieman enemmän vaurioille, joten kannattaa katsoa, ettei vahingossa aiheuta merkin lankojen purkaantumista.

•    Haalarien kanssa kannattaa käyttää vyötä, jotta ne pysyvät hyvin ylhäällä.