Tapahtumat
Traden tapahtumat 2019

Traden tapahtumavastaavat vuonna 2019

Rosamari Rissanen

Veera Väänänen
 

tapahtumat@tradery.fi

Bileet

Mitä olisi opiskelijaelämä ilman opiskelijabileitä? Trade järjestää lukuvuoden aikana lähes jokaisena kuukautena bileet, joten tapahtumia riittää! Traden biletarjonnasta löydät teemabileitä, laskettelureissuja sekä rastikierroksia. 

Musavisa

Joka kuun ensimmäisenä (tai toisena, joskus jopa kolmannella) viikolla The Cow täyttyy innokkaista musavisailijoista! Musavisa on äärimmäisen suosittu tapahtuma, joten tule ajoissa varaamaan paikkasi! Tapahtuma on ilmainen ja siinä kilpaillaan noin 4 hengen joukkueissa. Tapahtuman löydät Facebookista nimellä Traden musavisa.

Liikkavuoro

Joka tiistai, yhdessä Turun Insinööriopiskelijat TIO:n kanssa järjestettävä liikuntavuoro tarjoaa kaikille mahdollisuuden liikkua vaihtelevien lajien parissa. Liikuntavuoron ilmapiiri on hyvin rento, joten älä huoli jos kuntosi ei ole kovimmasta päästä! Liikuntavuorosta infotaan Facebookin puolelta löytyvän sivun kautta, jonne pääset tästä

Muut tapahtumat

Trade järjestää myös muita tapahtumia niin yksin, kuin muiden sidosryhmien ja yritysten kanssa. Afterworkkeja, drinkkikoulutuksia, lasersotia, dildobingoa, laskettelua, yritysvierailuita, leffailtoja ja vaikka mitä muuta mukavaa. Jos sinulla on ideoita yritysvierailuihin tai muihin tapahtumiin, ole yhteydessä meihin!