Yritysyhteistyön eri muodot

Afterworkit

Trade järjestää läpi vuoden afterwork-verkostoitumistilaisuuksia yhteistyössä Turun seudun tradenomien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Tilaisuuksissa työelämään ehtineet tradenomit kertovat omista uratarinoistaan ja jakavat opiskelijoille neuvoja työelämää varten

Afterworkit ovat loistava tilaisuus yrityksille ja organisaatioille jakaa tietoisuutta omasta alastaan ja tavata tulevaisuuden asiantuntijoita. Samalla opiskelijat pääsevät hyötymään työnhakuvinkeistä ja yrityselämän kontakteista.

Jos yrityksessänne työskentelee Turun AMK:sta valmistunut tradenomi tai olet itse sellainen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse! (hallitus@tradery.fi) Kenties löydätte seuraavan työntekijänne meidän kauttamme.

Haalarisponsorit

Opiskelijat haalareineen ovat tuttu näky Turun katukuvassa. Tradenomiopiskelijoita aloittaa Turussa vuosittain melkein 400 ja valtaosa heistä ostaa itselleen Traden kautta upeat keltaiset haalarit. Nämä haalarit näkyvät opiskelijatapahtumissa läpi vuoden ainakin kolmen vuoden ajan, joten haalarimme ovat otollinen mainospaikka yrityksille ja yhteisöille!

Mikäli kiinnostuit mainospaikasta haalareissamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse! (hallitus@tradery.fi) Lähetämme tarjouksen teille pikimmiten. Jokainen sopimus räätälöidään parhaiten tukemaan kummankin osapuolen toiveita ja tavoitteita.

Yritysvierailut

Trade tarjoaa opiskelijoille monia mahdollisuuksia osallistua yritysvierailuille eli excursioille.

Yritykset saavat vierailuilta hyvin näkyvyyttä tuotteilleen ja palveluilleen. Vierailut mahdollistavat myös suoran rekrytoimisen excuilijoiden joukosta.

Opiskelijalle vierailut tarjoavat uusia kokemuksia yrityksistä ja mahdollisen verkostoitua ja jopa saada työpaikan.

Mikäli yrityksesi kaipaa innokkaita ja osaavia tradenomeja riveihinsä ole yhteydessä meihin! Turussa opiskelevat tradenomit erikoistuvat laajasti eri osaamispoluille, joten kaipaamianne osaajia löytyy varmasti!