Yritysyhteistyö

7821aad1b081d918447274ceca6b1256.png

Afterworkit

Trade järjestää läpi vuoden afterwork verkostoitumistilaisuuksia yhteistyössä Turun seudun tradenomien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Tilaisuuksissa työelämään ehtineet Tradenomit kertovat omista uratarinoistaan ja jakavat opiskelijoille vinkkejä.

Afterworkit ovat loistava tilaisuus yrityksille ja organisaatioille jakaa tietoisuutta omasta alastaan ja samalla tavata tulevaisuuden työntekijöitä. Samalla opiskelijat pääsevät hyötymään työnhakuvinkeistä ja yrityselämän kontakteista.

Jos yrityksessänne työskentelee Turun AMK:sta valmistunut tradenomi tai olet itse sellainen, ota meihin yhteyttä! Kenties löydätte seuraavan työntekijänne meidän kauttamme.

hallitus@tradery.fi

Haalarisponsorit

f6c8441a4d2119e1ad9430929881724f.png

Opiskelijat haalareineen ovat tuttu näky Turun katukuvassa. Tradenomiopiskelijoita aloittaa Turussa vuosittain melkein 400

ja valtaosa näistä ostaa itselleen Traden kautta upeat keltaiset haalarit. Nämä haalarit näkyvät opiskelijatapahtumissa läpi vuoden ainakin kolmen vuoden ajan, joten haalarimme ovat otollinen mainospaikka yrityksille ja yhteisöille!

Mikäli kiinnostuit mainospaikasta haalareissamme, ota yhteyttä! Lähetämme tarjouksen teille pikimmiten. Jokainen sopimus räätälöidään parhaiten tukemaan kummankin osapuolen toiveita ja tavoitteita.

hallitus@tradery.fi

Yritysvierailut

3fccb85f85f6330d049fb73db67e10da.png

Trade tarjoaa opiskelijoille monia mahdollisuuksia osallistua yritysvierailuille eli excursioille.

Yritykset saavat vierailuilta hyvin näkyvyyttä tuotteilleen ja palveluilleen. Vierailut mahdollistavat myös suoran rekrytoimisen excuilijoiden joukosta.

Opiskelijalle vierailut tarjoavat uusia kokemuksia yrityksistä ja mahdollisen verkostoitua ja jopa saada työpaikan.

Mikäli yrityksesi kaipaa innokkaita ja osaavia Tradenomeja riveihinsä ole yhteydessä meihin! Turussa opiskelevat tradenomit erikoistuvat laajasti eri osaamispoluille, joten kaipaamianne osaajia löytyy varmasti.

hallitus@tradery.fi