top of page

to 27. lokak.

|

Turku

Haalarikastajaisristeily

Oletkos valmiina kastamaan uudenkarheat haalarisi? Hyvä, niin pitääkin, sillä.. Nyt on tulossa kaikkien aikojen Haalarikastajaisristeily 27.10.–28.10. 🚢💥 Risteilyllä on vaikka ja mitä kivaa aktiviteettia, jotka huipentuvat epävirallisiin jatkoihin Marilynissä. Risteilyn teemana Lentävä Hollanti

Haalarikastajaisristeily
Haalarikastajaisristeily

Paikka & aika

27. lokak. 2022 klo 20.55

Turku, Ensimmäinen linja, 20100 Turku, Finland

Tietoa tapahtumasta

Hurraa sinulle keltanokka, uudet tuulet puhaltavat purjeisiin! Nyt on aika nostaa ankkurit ja lähteä seilaamaan uusien opintojen alkamisen kunniaksi!

Risteily on juuri teille keltanokkaisille fukseille, jotka olette jo kaksi (tai enemmänkin) kuukautta jaksanut painaa ahkerasti! Tietyn  päivämäärän jälkeen myös muiden vuosikurssien innollaat seilorit ovat tervetulleita mukaan.

Risteilyn hinta on 42€/hlö ja hytit on neljän hengen kokoisia. Hytit myydään kokonaisina, jolloin 4 hengen hytin hinta on 168€. On myös mahdollista ostaa kahden matkustajan lippu 83€, jotka yhdistetään täysiksi neljän hengen hyteiksi risteilyllä.

Lipunmyynti alkaa 19.9. fukseille, sekä muille innokkaille 22.9! Ole siis ripeä ettet jää ilman. Hintaan sisältyy hyttipaikan lisäksi buffet-lounas, skumppalasillinen, haalarimerkki ja seuraavan päivän jatkobileet Night Club Marilynissä Halloween teemalla.

MITÄ? Haalarikastajaisristeily

MISSÄ? Viking Gracella, lähtö Turun satamasta 

MILLOIN? 27.-28.10, iltalähtö klo 20.55

MIKSI? Mitä tapahtuu laivalla, jää laivalle 

MITÄ MAKSAA? Vain 42€/hlö! 

KENELLE? TSTS:n ja TRADEn keltanokille ja ehkä myös vanhemmillekkin

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page