Tapahtumat

Bileet

Mitä olisi opiskelijaelämä ilman opiskelijabileitä? Trade järjestää lukuvuoden aikana lähes jokaisena kuukautena bileet, joten tapahtumia riittää! Traden biletarjonnasta löydät teemabileitä, sitsejä, laskettelureissuja, rastikierroksia sekä paljon muuta!

Joka tiistai yhdessä Turun Insinööriopiskelijat TIO:n kanssa järjestettävä liikuntavuoro tarjoaa kaikille mahdollisuuden liikkua vaihtelevien lajien parissa. Liikuntavuoron ilmapiiri on hyvin rento, joten älä huoli, jos kuntosi ei ole kovimmasta päästä! Liikuntavuorosta infotaan Facebookin puolelta löytyvän sivun kautta, jonne pääset tästä.

Liikkavuoro

Joka kuun ensimmäisenä (tai toisena, joskus jopa kolmannella) viikolla The Cow täyttyy innokkaista musavisailijoista! Musavisa on äärimmäisen suosittu tapahtuma, joten tule jo ajoissa ennen kello 19:00 varaamaan paikkasi! Tapahtuma on ilmainen ja siinä kilpaillaan noin 4 hengen joukkueissa. Tapahtuman löydät Facebookista nimellä Traden musavisa.

Muut tapahtumat

Trade järjestää myös muita tapahtumia niin yksin kuin muiden sidosryhmien ja yritysten kanssa. Risteilyjä, drinkkikoulutuksia, lasersotia, dildobingoa, laskettelua, yritysvierailuita, leffailtoja ja vaikka mitä muuta mukavaa. Jos sinulla on ideoita yritysvierailuihin tai muihin tapahtumiin, ole yhteydessä meihin!

Afterwork

Muutaman kerran vuodessa järjestämme ilmaisia afterwork-tapahtumia, joihin opiskelijat pääsevät kuuntelemaan mielenkiintoisia puhujia ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa. Afterworkkeihin kuuluu perinteisesti kevyt ruokailu ja juotavaa. Vuosien varrella aiheina on muun muassa ollut yrittäjyys, sijoittaminen ja uratarinat.

Musavisa

Traden tapahtuma-vastaavat 2020

Meri Brück
Sara Lundstedt